Mezofilní a termofilní kultury základní

Alpha

Mezofilní aromatická silně

Beta

Mezofilní okyselující

Delta

Termofilní okyselující velice rychle

Omega

Mezofilní aromatická jemně

Termofilní kultury pro jogurty a sýry

Lambda 3

Bulharský typ

Lambda 12

Jemná chuť - kozí mléko

Lambda 5

Bulharský typ aromatická

Lambda 13

Aromatická hluboko prokysávající

Lambda 25

Jemný hluboko prokysávající + L. plantarum

Lambda 6

Jemná chuť

Lambda 21

Aromatická hluboko prokysávající + L. plantarum

Kultury pro typické  sýry

Kappa 1

Gruyere, Gouda, Mozzarella

Kappa 2

Abondance, Gouda, Edam, Tomme

Kappa 4

Parmasan, Feta, Gouda - kvalitní zrání

Kappa 3

Leerdamer, Emmental, Jarlsberg

Kultury pro typické francouzské sýry

Iota Ca

Camembert, Hermelín, Brie, Coulommiers

Iota Reblochon

Rustique Reblochon

Iota Cl1, Cl2, Cl3

Crottin, Picodon, Charolais, St. Marcellin, Mâconnais, Kozí sýry

Iota M

Munster, Romadur, Tvarůžky, Harzer Käse, Syrečky, Livarot

Iota FF

Čerstvý sýr, tvaroh, měkké sýry

Iota 4

Le Rustique Tomme Fruitée

Zákysy a  zakysaná mléka

Iota Probi

Probiotický zákys