DELTA

Balení:                    DL1                  na 200 litrů

                                DL3,5                na 600 litrů

Vhodné na sýry

Farmářský   Korbáčky 

Parenica Mozzarella

Čedar

 

Zajímavosti

Kultura netvoří aromatické látky.

 

Související

Beta   Zrání

Gama

Iota FF

 

 

Složení

Streptococcus thermophilus - 100%

 

 

Kultura vhodná k použití hlavně na sýry pařené, tažené a tvrdé. Tak jako sýry typu "pasta filata", mozzarella, korbáčky, parenica a pod. Možno použít i pro sýry měkké, čerstvé a tvaroh.

Rychle okyselující kmen Streptococcus thermofilus. Do bodu tažnosti prokysá již za 3 hodiny. Kulturu je možné použít samostatně nebo v kombinaci s mezofilní kulturou pro vytvoření požadovaných chuťových vlasností.

Vhodná teplota mléka při zaočkování je 30 - 37°C. Doba minimálního zrání 30min.