IOTA 4 - Tomme rustique
Balení: DL1 na 200 litrů mléka
DL3,5 na 700 litrů mléka
Vhodné na sýry
Le Rustique Tomme Fruitée
Měkký rustikální sýr
Zajímavosti
Pomalé a jemné prozrávání sýrů.
Jemné aroma.
Krémová kůrka.
Rustikální povrch.
Související
Složení
Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus 40%
Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris 40%
Micrococcus a Enterococcus 20%
Směs startovacích a zracích kultur pro typický rustikální sýr. Vhodné pro měkké i lisované sýry.
Tato kultura umožňuje zejména:
-výborné prozrání a vytváří měkké jemné těsto sýra.
Optimální teplota mléka při zaočkování je 28°C - 37°C po dobu nejméně 30 minut před sýřením.