IOTA 4 - Tomme rustique

Balení:                    DL1                  na 200 litrů mléka

                                DL3,5                na 700 litrů mléka

Vhodné na sýry

Le Rustique Tomme Fruitée

Měkký rustikální sýr

 

 

Zajímavosti

Pomalé a jemné prozrávání sýrů.

Jemné aroma.

Krémová kůrka.

Rustikální povrch.

 

Související

Složení

 Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus 40%
Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris 40%
Micrococcus a  Enterococcus 20%

 

 

Směs startovacích a zracích kultur pro typický rustikální sýr. Vhodné pro měkké i lisované sýry.

 Tato kultura umožňuje zejména:
-výborné prozrání a vytváří měkké jemné těsto sýra.

Optimální teplota mléka při zaočkování je 28°C - 37°C  po dobu nejméně 30  minut před sýřením.