MENU
Domů
Klub sýraře
Rady
Blog
Můj Příběh
Kontakt
Klub přihlášení
Rady & Návody
Kalkulátor pro zvýšení tučnosti mléka
Původní tučnost mléka (%)
Cílová tučnost (%)
Tučnost smetany (%)
Objem mléka (ml)
Spočítat
Kalkulačka dávky syřidla
Kalkulačka dávky syřidla
Objem mléka (litry)
Síla syřidla
Jednotka síly syřidla
SU
IMCU
Teplota srážení (°C)
Požadovaný čas srážení (minuty)
Druh mléka
Kravské
Kozí
Ovčí
Spočítat dávku
BLOGOVÉ ČLÁNKY
Kozí sýry Francie PODCAST
Celý článek
Jak vyrobit Balkánský sýr doma: Krok za krokem průvodce pro začátečníky
Celý článek
Kouzlo srážení aneb Syřidlo – Váš nejdůležitější spojenec (i malý chyták)!
Celý článek
Kultury stránka 1
POPIS MLÉKARENSKÝCH KULTUR Alpa, Beta, Omega, Kappa 1, Kappa 2, Kappa 3, Kappa 4
Kultury stránka 2
POPIS MLÉKARENSKÝCH KULTUR Lambda 3,5,6,12,21,25
Máte dotaz?
Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.
Zásady zpracování osobních údajů
Odeslat dotaz