Zveme vás na webinář na téma:
Výroba domácích sýrů:
Camembert, Brie, Hermelín
I když znáte recept a máte k dispozici originální kultury, nevyrobíte francouzský Camembert, ba ani sedlčanský Hermelín. Vyrobíte sýr s bílou plísní na povrchu, který bude nést punc Vaší ruky a místa, kde uzrál. To je ta jedinečnost, která Vás může odlišit od ostatních a Vaše sýry budou vždy originálem!
Co vám přinese tento webinář?
Domácích výrobců sýrů přibývá. Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou.
Pochopíte.
-
všechny potřebné kroky v praxi - zaočkování a sýření, krájení, dohřívání, plnění do forem, odkapávání a otáčení, lisování, uložení do zrání atd.
-
rozdíl mezi zráním a uchováváním, jak uchovávat bezpečnost konzumace, spotřeba, servírování.
Webinář vytváří a řídí Petr Rys.

Petr Rys
Webinář začíná již:
Rezervujte si své místo.
POZOR: Místa pro vysílání mohou být omezena, proto si je raději rezervujte a přijďte včas, prosím.
Po vyplnění přihlašovacího formuláře obdržíte automatickou informaci o zaregistrování. Následně vám budou zaslány veškeré informace na pořádanou akci. Jednu hodinu před vlastní akcí obdržíte email s návodem na přihlášení na webinář.
Rezervujte si své místo.
POZOR: Místa pro vysílání mohou být omezena, proto si je raději rezervujte a přijďte včas, prosím.