Zveme vás na webinář na téma:

Výroba domácích sýrů:

Camembert, Brie, Hermelín

I když znáte recept a máte k dispozici originální kultury, nevyrobíte francouzský Camembert, ba ani sedlčanský Hermelín. Vyrobíte sýr s bílou plísní na povrchu, který bude nést punc Vaší ruky a místa, kde uzrál. To je ta jedinečnost, která Vás může odlišit od ostatních a Vaše sýry budou vždy originálem!

Co vám přinese tento webinář?

Domácích výrobců sýrů přibývá. Chuť tvořit něco svého a kvalitního je přivedla až k tomuto oboru. Tento trend je patrný nejen v Čechách. I Francie, země s hlubokou sýrařskou tradicí, jde touto cestou.

Pochopíte.

  • všechny potřebné kroky v praxi - zaočkování a sýření, krájení, dohřívání, plnění do forem, odkapávání a otáčení, lisování, uložení do zrání atd.

  • rozdíl mezi zráním a uchováváním, jak uchovávat bezpečnost konzumace, spotřeba, servírování.

Webinář vytváří a řídí Petr Rys.

Petr Rys

Dnešní svět je plný informací. Samostatnou částí je internet překypující přívalem textu, obrazu i videa. Jako by tím ale více a více běžných a podvědomých znalostí a reakcí, nám bylo upřeno. Pomůžu Vám je opět nalézt.

Webinář začíná již:

30. 11. 2022 v 20:00

Rezervujte si své místo.

POZOR: Místa pro vysílání mohou být omezena, proto si je raději rezervujte a přijďte včas, prosím.

Po vyplnění přihlašovacího formuláře obdržíte automatickou informaci o zaregistrování. Následně vám budou zaslány veškeré informace na pořádanou akci. Jednu hodinu před vlastní akcí obdržíte email s návodem na přihlášení na webinář.

Rezervujte si své místo.

POZOR: Místa pro vysílání mohou být omezena, proto si je raději rezervujte a přijďte včas, prosím.