SÝRY A ZPRACOVÁNÍ MLÉKA
Jak vyrábět sýry doma

Jak na Camembert

Jak na Goudu
Zadejte svůj e-mail a buďte mezi prvními, kdo se dozví o spuštění kurzu!

KDO STOJÍ ZA TÍMTO PROJEKTEM?
Jmenuji se Petr Rys a již více než 20 let se věnuji lektorování kurzů výroby sýrů. Mým cílem je předávat své znalosti pro sýrařství dalším nadšenců. S více než 35 lety zkušeností v oblasti sýrů a fermentace jsem se stal menším znalcem ve svém oboru.
Jsem lektorem živých kurzů ve společnosti Synergetic pro projekt Dobrý Kurz. Tento projekt je zaměřen na poskytování kvalitního vzdělání v oblasti sýrařství. Tyto kurzy jsou jedinečné svou hloubkou a komplexností, což je činí nejobsáhlejšími a nejvysvětlujícími kurzy svého druhu v Evropě.
Jsem nadšený sýrař, který se snaží objevovat zapomenuté postupy v oblasti výroby sýrů. Mým cílem je inspirovat a motivovat své studenty k tomu, aby se stali mistry ve výrobě sýrů a dalších mléčných výrobků.
Provozujeme e-shop Dobrý Koloniál, který se specializuje na sýrařské kultury z Francie. Tento eshop nabízí širokou škálu produktů, které jsou nezbytné pro výrobu sýrů. Díky tomu mohou moji studenti snadno získat všechny potřebné ingredience a vybavení pro své domácí sýrařské experimenty.
Již stovky lidí prošly kurzy, ať už naživo nebo online. Mnozí z nich se stali úspěšnými sýraři a pokračují v rozvíjení svých dovedností a znalostí. Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby byly přístupné jak začátečníkům, tak pokročilým sýrařům.
Pokud máte zájem o výrobu sýrů, neváhejte se přihlásit na některý z kurzů. Těším se na setkání s vámi a na to, že vám mohu předat své znalosti a vášeň pro sýrařství.